Elektro Tkalec d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka - Uredba (EU) 2016/679 i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka obvezuje se primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.
Vaše osobne podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije te ih koristimo isključivo u svrhu obavljanja osnovne djelatnosti tvrtke. Elektro Tkalec d.o.o. neće dijeliti osobne podatke Kupca odnosno Korisnika s drugim stranama osim pružateljima usluga distribucije robe ukoliko je takav vid usluge dogovoren i u situacijama kada to pozitivni propisi zahtijevaju.
Elektro Tkalec d.o.o. kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovoran je za čuvanje i korištenje osobnih podataka u papirnatom i/ili elektronskom obliku. Za sva pitanja vezana za obradu osobnih podataka ili ostvarivanje prava na zaštitu osobnih podataka možete nas kontaktirati na e-mail: tkalec@tkalec.hr.